Vi är dom som du hatar en söndag på dan

Goddagens my friends. Slitet på Väktargatan 60B idag, väääldigt slitet. Så slitet att du förmodligen inte vill vistas i samma rum som oss, eftersom det enda vi gör är att gnälla. "Aoooooooow, fan, aj aj aj" är vanliga meningar just idag. Detta beror på att båda vi har så sjukligt ont i varenda muskeljävel i kroppen och det är inte friskt. Eller hur? Till och med i tånaglarna har jag ont. Och det skumma är att det inte var sååå galet igår. Galet kul, men inte en sån där "vad fan hände"-kväll liksom.

Kvällen började på Väktargatan, jag & Bea var själva eftersom vi har så konstiga umgängeskretsar. Hehe. Nej men vi var lite lätt bakis och tanken var att Julie skulle komma till oss men hon tyckte vi skulle komma till VG och förfesta där med henne och några till istället, eftersom de hade jobbat på fördrinken och det bara var dom där på hela stället. Så jag & Bea tog oss i kragen, övervann bakisheten från föregående dag, gjorde oss snygga och pallrade oss dit. På VG satt fyra människor och diskuterade bajs. Var lite som att komma hem, typ. Så vi satt på VG i typ 2,5 timme med huvudämnet "bajs" på schemat och det var himla trevligt. Sen gick vi till ÖG, där vi mestadels dansade till Kapellet, som är ett storband som är helt grymma. Igår överträffade dom nog sig själv.

Sen mötte jag my man på dansgolvet, som jag så småningom kanske ska gifta mig med och sådär. Han vet inte om det, men det blir nog bra. Jag vet inte vad han heter, och definitivt inte vad hans mamma heter heller. Jobbigt det där, men det blir nog bra som sagt!

Det var inte 04-släpp utan 02, så jag, Julie och Bea avslutade natten på Subway. Sen satt jag och Bea och glufsade i oss världens i särklass godaste (och väldigt starka) smörgås hemma vid köksbordet. Då ser vi någon filur som hasar sig fram utanför köksfönstret och inser att det är vår fagra granne som vi aldrig kommer kunna hålla en normal konversation med igen (heeeh, som om att det inträffat en enda gång liksom) eftersom jag hade en lite för stor käft i fredags. Nåja, där kommer iaf vår granne, hasandes framåt, totalt jävla dyngrak. Nickar lite mot honom genom fönstret och hans motreaktion på detta är att göra rock´n roll-tecken. Så jag tror faktiskt att han kanske är lika pinsamma som oss. Helt sjukt pinsam, med andra ord. Han säger "tjaba" när han hälsar och han gör rock´n roll tecken till sina grannar genom ett köksfönster. Det är inte okej. Fast det känns bra att han inte har alla får i hagen tycker jag. Då känns det lite mindre jobbigt att jag uttryckt lite mindre fördelaktiga saker om hans roomie när han hörde samt fnittrat som en tolvåring varje gång han uppenbarar sig.

Nu måste jag powernappa, Eve kommer hit sen. Chill i soffan står på schemat. Hörshääj!


HAHAHAHAHAHAHA! Hittade denna bild som jag tror är från 03 eller 04, hur fan ser vi ut?
Vill poängtera att jag aldrig gick omkring sådär i håret på offentliga platser,
utan bara hos Eve i Nickora som ej räknas som offentlig plats.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0