Upphängd och nersläppt!

Känner mig verkligen det idag. Igår när jag satt på tåget hem började min mage krampa och göra svinont. Typiskt att det ska hända när jag inte kan ta vägen någon fucking stans, mellan Gävle och Uppsala på ett sketet Upptåg. Åkte in till akuten när jag kom hem, då hade det släppt lite men då hade jag hade lite feber istället (???) och fick veta att de misstänkte magkatarr. Fick åka hem efter några timmar iaf, tur det. Är inget stort fan av sjukhus.

Har ingen aning om vad magkatarr egentligen går ut på förutom grav smärta, så jag hoppas att den håller sig borta från mig jävligt länge efter detta eftersom det inte var sådär jätteangenämnt. Dessutom förbjöd de mig att äta på flera timmar, hur bra rimmar det med Tina Dolk liksom. Samt att jag fick dricka någon äcklig "medicin-shot" innan jag gick hem och kände mig lite lätt alkoholistisk när jag tänkte berätta för dem att den smakat mycket godare men en liten touch av tequila. Tur jag inte sa det, då hade de nog lagt in mig på psyk och skrivit upp mig på AA-möten istället.

Nåja, jag var inte gravid och jag hade heller ingen alien i magen. Jag & Beau har misstänkt det länge nu (en alien alltså, ingen bebis). Detta pga min mage låter ungefär som en större byggarbetsplats 24/7. Men ingen alien, alltså! Dock hindrade det inte mig och Beau från att fantisera att läkaren skulle ta in mig i ett avskilt rum och skjuta mig på order av regeringen, som ville "tysta ned det hela"...

Idag känns det lite som om att jag blivit överkörd av bulldozer (igen!) och jag som egentligen hade planerat att åka till skolan en sväng och plugga skippar det och pluggar hemifrån istället. Uppsatsseminariet gick bra igår iaf, vi lade fram lite idéer vad vi vill skriva om. Tog en kvart eftersom vi inte var så himla pratsamma, hehe. Imorgon ska jag till Gävle igen för föreläsning, sen ska jag luncha med LodisKaloudis, min gamle grekkompis från gymnasiet som jag inte träffat på år och dar. Därefter ska jag träffa SnyggMalin, som jag heller inte träffat på år och dar. Värsta reuniondagen med andra ord, ska bli himla kul!

Nu ska jag läsa lite i min Evanovich-bok innan jag övergår till den betydligt mindre stimulerande kurslitteraturen. Skjut mig. Hörshääj!
Ruben, a.ka Rubis-Pubis och tillika Kittys stora kärlek, har nu åkt hem efter
närmare en vecka i vår lägenhet. Tydligen sov han hela kvällen igår när Soffan
hämtat honom. Vad gjorde Kitty? Hon spydde upp all mat hon käkat medan han var här
och sen gick hon omkring och lät som en skottskadad säl och saknade honom. Buhu!

Kommentarer
Postat av: sis

Hm, kanske för att du druckit to many shots som magen får katarr?

2010-02-16 @ 21:45:16
Postat av: Tina

Hm, tål att tänkas på. Väldigt tveksamt dock. Vilken av alla mina syrror är det som talar förresten?!

2010-02-17 @ 00:14:05
URL: http://tinad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0