Tiny Dancer?

Inatt när jag i vanlig ordning låg och lyssnade på min mp3 för att somna spelades "Tiny Dancer" och triggade igång min fantasi x1000. Elton John kom verkligen undan där med sin textrad, men om jag som tjej sjungit "And now he's in me, always with me...", hur hade ni uppfattat det då?!

Jaja, över till ngt mindre snuskigt så att sis Linda inte får en hjärtattack hemma i Njutånger. Idag klev jag upp, lade mig på soffan, kollade på "Livräddarna på Bondi Beach" (mitt och Beaus nya favvoprogram, faktiskt klår det "Djurpolisen i Houston" med hästlängder) "Djurpolisen i Houston" kanske har söta djur, men vet ni hur djävulskt fräscha livräddarna på Bondi Beach är eller? Undra om jag ska sjunga Tiny Dancer för dem?

Tessan kommer hit vid två, vi ska nog snacka massa skit och skvallra bara. Sen ikväll måste jag pallra mig ner till mitt gamla jobb och möta upp Maria och ägna mig åt lite byteshandel, eftersom hon glömde massa saker här i lördags OCH snodde mina skor! Hrmpf! :)

Nåja, ska lyssna lite mer ingående nu på Beau svordomar till Kitty. Nyss lät det "Men KAN DU LÅTA BLI din jävla CEPEÄCKELKATT!"

Hörshääj!
Kitty är verkligen inte så söt som hon ser ut. Hon har kommit på en ny favoritsyssla nu, som kort och gott går ut på att slicka på alla böcker som råkar ligga framme. Som ni ser blir böckerna dyngsura. dumkatt.com/kittypåväktargatan60B


Kommentarer
Postat av: B

Tur för henne att hon är så söt!

Kitty alltså...

2010-02-02 @ 21:46:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0