R.I.P Paradise Hotel!

Vad FAN ska jag och Beau ägna våra vardagskvällar ut nu då? Vavavava? Nåja, det var bra att Patrik vann iaf. Han är bra och Jackie är "lite" skönt sjuk i huvudet. Men å ena sidan är Kristoffer fräsch som fan och vääääldigt sneaky och det var väl det hela programmet gick ut på?

Aja, skitsamma. Ska ju inte bli helt PH-skadad. Idag har jag inte gjort så mycket vettigt. Tessan var som sagt förbi, vi skvallrade i vanlig ordning om allt och alla. Alltid lika trevligt! Sen var jag ner på exjobbet en sväng och lämnade/fick grejer av Maria. Vi sa att vi ska ha en likadan fest igen, utan "incidenter". Yeah right. "Incidenter" är ju vårt expertområde... och "incidenterna" i sig kan vara rätt underhållande.

Har även försökt brainstorma fram några briljanta C-uppsatsidéer. Gick sådär. Men är rätt inriktad på bloggar! Även om jag tror att det är att göra det liiite svårt för sig då lärare/handledare på HIG förmodligen är tv-inriktade hela bunten. Men det där löser sig!

Nu väntar jag bara på att CSN-pengarna ska trilla in så att jag kan spendera dem, hehe. Jag & Beau planerar utgång på fredag om pengarna har kommit då, blir himla trevlans. Hellacopters trummis är DJ på Norrlands + hemlig gäst, så klart vi måste dit. Längesen man shakade loss där också, kommer bli grymt!

Nu sitter jag & Beau och målar naglarna (inte jätteovanligt på Väktargatan 60B) och slötittar på tv. Jag borde lägga mig och sova eftersom jag har skola imorgon. Godnatt med er, hörshääj!


Jag & TessanSessan i lördags, alltid lika pussiga på fyllan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0