Lovesång...

...till 3! Typ. Har gått och svurit över min mobil i ett X antal månader nu, är det inte minneskortet som är glappt är det hela jävla mobilen som är helt uppfuckad. Som ni vet är teknikgrejer som krånglar inte min största glädje här i livet, snarare gör det mig jävligt sur. Ibland jävligt förbannad.

Idag, efter att redan ha blivit på dåligt humör av kursböcker som försvinner spårlöst på bibblan när man behöver dem, fuckade min mobil upp sig helt (för typ 10:e gången inom loppet av några timmar). Blev pissed, gick till 3 och demonstrerade hur dålig den var. Då började den fungera. Han hade lite problem att få upp batteriluckan (vilket skulle kunna bero på att den luckan innehåller typ en halvliter ingrott vitt OCH rött vin) Han frågade vad jag gjort med den och jag ryckte på axlarna och ljög och sa "ingenting". Blev nog genomskådad till tusen, men han sa inget iaf. Sen fick jag en ny mobil! EN NY MOBIL! Visserligen ett nytt abbonemang också, vilket innebär ett nytt nummer, men vem fan bryr sig. Min nya mobil är jättefin och det är en liten groda som spatserar omkring på displayen... Jag är kär! KÄR!

Insåg precis hur patetiskt det är att vara kär i en mobil. Så om någon känner någon snygg karl som jag kan försöka bli kär i istället, så är det bara att hojta till. Föredrar brunetter men är inte så petnoga. Humor och hög toleransnivå är ett måste, annars lär han ju dra efter 4 minuter i denna lägenhet. Och jag vill inte ha någon jävla fyraminutare! Samt att jag planerar att låsa in honom i garderoben när jag inte orkar med honom längre, så han lär ju vara ganska lättroad också... Kattvän är också positivt.

Äh, kanske helt enkelt ska bli celibat istället. Eller nunna. Eller en sån där som ska börja tro på inget-sex-före-äktenskapet. Hörshääj!Okej Beau, från mig till dig: Grattis på 22-årsdagen, gammkärring!Kommentarer
Postat av: B

Tackar ungmö!

Du valde iaf en bild där jag var djävulskt brun, vill ha sommar nu! Dock är den ju inte direkt fotad från en så väldigt smickarande vinkel. Hahaha!

2010-02-20 @ 12:53:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0