Ligistungar!

Detta var ingen prima morgon. Har sovit 2,5 timmar inatt eftersom jag omöjligt kunde somna och inte Bea heller. Hade tjejsnack istället. Alltid lika kul... Började morgonen med att bråka lite med CSN, det löser sig alltid med dom efter lite tjafs.

Skulle iväg till centralen för att åka till Gävle och skolan, men självklart var det totalkaos på centralen här i Uppis. Högtalarsystemet låg helt nere och efter ett tag slocknade även spårvisarna. SKITBRA! Som tur var blev vårt tåg bara 15 min sent ändå, så det var ingen fara. Det enda som varit bra med min dag är alla hunkar som det kryllade av på stationen samt en hyfsat intressant föreläsning.

På centralen i Gävle, på väg hem, i ISKYLA, sprang jag (vanligtvis väldigt punktlig men idag lite lätt tidsoptimistisk) in och köpte vatten på Pressbyrån och hör att de ropar ut mitt tåg. Springer ner för trapporna och ska precis springa uppför ett par andra, där det står det typ 5 små tolvåriga pojkar. Precis när jag ska ta första trappsteget flyger det en jävla smällare 1 dm från mitt ansikte. Får totaldamp, hugger tag i den ena snorungen och skriker som en besatt av honom. En annan snorunge, försöker spela cool, men när jag hittar på någon slags brottsrubricering av det hela (säkert helt fel och jag kommer inte ens ihåg vad jag sa att jag skulle kunna sätta dit dem för) och hotar att jag ska ringa polisen så såg han lite blek ut. I efterhand ångrar jag att jag inte sparkade på ungjäveln. Fyfan, jävla ligister. Man borde säkert tycka synd om dem för de har kanske haft en problematisk uppväxt och blahahaha. Men NEJ, det gör jag inte. Inte när dom jävlarna håller på att förblinda mig!!

Jaja, nu ska jag dampa med Bea. Välkommen till min nya blogg förresten, har noll koll på hur blogg.se funkar men lär mig förhoppningsvis!


Såhär brukar jag & Bea se ut när vi har tjejsnack...VARJE KVÄLL!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0