Heeeeeelt slut.

Allvarligt, känns som om denna dag 8.00-typ nyss har varat i två dygn. Helt sinnesjukt. Och det är inte direkt den bästa dagen. Har mest åkt tåg, tagit mig till tåg, och tagit mig från tåg, typ. Det är verkligen inte själva tågåkandet som är jobbigt med pendlingen, det är snöovädret och promenaderna till/från tåget. Iaf om det snöstormar ute och man missar bussen!

Har varit i skolan och haft en väldigt intressant föreläsning, bra det iaf. Jag gillar vår lärare, hon är skönt rakt-på-sak och flummar inte till det. Är det någon som inte fattar säger man det rakt ut och då konkretiserar hon alltihop så att man faktiskt fattar. Finns många universitetslärare som är extremt dåliga på det men inte denna, cred till henne!

Har krånglat med min registrering också, vilket var den huvudsakliga anledningen till att jag varit på die motherfucker die-humör idag. Och när man väl börjat bli på det humöret känns det som om ALLT annat krånglar också, sjukt drygt. Sen kommer det till en punkt när man bara vill lägga sig ner i fosterställning och gråta, alternativt sparka ner någon oskyldig människa. Väljer man att inte göra det, så händer det ändå någon sak till som inte är bra. Då har man liksom kommit till punkten där man endast kan skratta åt skiten, för det finns liksom inget annat att göra!

Nu är jag hemma iaf, har kastat i mig lite mat samt dött och återupptstått i soffan. Funderar på att göra något produktivt, typ diska. Fast måste nog vila en stuuuund till...

Hörshääj!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0