Halvt dysfunktionell helg

Oja. I fredags var jag, Soffan & Bea ut på BJ:s och dansade, på lördagen kom sis Linda med tre huliganungar och hälsade på. Vi gick på stan, åt thaimat på en restaurang med vattenläcka som hade världens dyraste barnmat, var i lägenheten och chillade och sen åt vi taccos på kvällen. På söndagen var vi på Fyrishov och badade, det var trevligt. Tror att jag kan ha varit en fisk i mitt tidigare liv. Förutom en smärre incident klarade vi oss på det stora hela bra.

Måndagmorgon kom kaoset, eftersom en Dolksläkt självklart inte kan vara utan kaos en längre tid (dvs två dagar). Engla har fått magsjuka, SJ har allvarliga problem och sjäklvklart ska Linda & kidsen åka SJ-tåg hem. Tåget är inställt, Engla kräks, Amos längtar efter pappa, ingen ersättningsbuss så långt ögat kan nå. Helt otroligt. Åker hem till oss istället och så fick Peter åka direkt från jobbet till Uppis och plocka upp dem.

Helt övertygade om att vi blivit smittade av magsjuka förbereder jag & Beau oss på det värsta, men inget hände. Istället får jag feber igårkväll och med det känns det som om alla muskler i kroppen förtvinar. Nu är febern (iaf tillfälligt) borta men ryggen känns lite som om att någon kört över den med en buss. Jävligt irriterande om ni frågar mig. Jag har tusen saker att göra, bla en examinationsuppgift som ska in på måndag och som det är 1000 sidor att läsa på fackengelska. Hatar fackengelska. Tänkte ta mig i kragen, stoppa i mig en alvedon och köra igång nu. Men först - kaffe. Litervis med kaffe. Halleluljah. Hörshääj!


Inte riktigt på detta solskenshumör just nu. Men låtsas kan man ju...

Kommentarer
Postat av: sis J

Så kan det gå om inte haspen är pååååååååååååå....

2010-02-24 @ 20:36:52
Postat av: Sis L

HAHAHAHAHA! Jag kommer aldrig mer till Uppsala!!

2010-02-26 @ 20:36:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0