Gammelkärringar på Väktargatan 60B!

Fyfan alltså, detta är helt sjukt! Efter att ha varit ute och partat tre helger i rad, så tillbringar jag & Beau helgen i soffan. Rätt tråkigt, faktiskt. Inga "incidenter", inga tequilarace, ingen dans, osv... Istället har vi ätit så mycket onyttigheter att jag på allvar misstänker att jag skulle kunna ha gått upp 5 kg eller så.

Det värsta var idag, när vi tog ut Kitty på en liten promenad i sele. Är man uppväxt på ett ställe där katter i koppel är lika främmande som marängtårta hos Anna Skipper, känns det jäkligt skumt att "ta en promenad med katten". Ännu värre blev det ju när vår fagra granne kommer ut och hälsar. För en gångs skull lyckas jag och Beau låta bli att få en hysterisk fnitterattack, men istället är vi liksom ute och promenerar med Kitty i koppel... dålig geek-varning på den! Nu tror han säkert att vi är två galna cat-ladies, hehe.

Har kollat på "This is England" nu, riktigt bra men hemsk film. Kommer nog drömma mardrömmar dock, hatar misshandelsscener. Hua! Nu ska jag & Beau ägna resten av kvällen åt att snacka skit, Beau kanske även kommer be en liten bön till Gud efter diverse kroppsdelar. Ha ha ho ho hi hi!

Hörshääj!

Kommentarer
Postat av: B

Mhm, som om att du inte ligger och skriker kuk och jag vill knulla i soffan vareviga dag du också.

Du kan sätta dit mig, men jag sätter dit dig!

HA!

2010-02-06 @ 23:36:27
Postat av: Sis L

Hörrudu B!!

Det gör hon inte alls. Skriker så där alltså, som du skrev. Sluta anklaga MiniTina för såna perversa, obscena aktiviteter!

2010-02-07 @ 18:28:07
Postat av: Tina

HA HA HA HA! Nej, Linda du har helt rätt. Skulle aldrig göra något liknande. Om jag mot all förmodan skulle vara lite sugen på karlar skulle jag aldrig i livet idka samlag med dem. HUA. Det är helt emot mina principer! OTUKT!

2010-02-07 @ 19:10:39
URL: http://tinad.blogg.se/
Postat av: B

Hahaha!

Sis L, du ska nog inte ha allt för höga tankar om din lillasyster ;)

Tro mig, jag vet. Jag bor med henne 24/7.

2010-02-07 @ 22:07:55
Postat av: malla

Tror icke det går någon nöd på Bea..... toan o gambianer. hmmmmmmmmm!

2010-02-07 @ 23:28:06
Postat av: Tina

Hehehe, tror jag håller mig neutral hädanefter, annars kommer det fram så många hemligheter :D

2010-02-08 @ 18:30:24
URL: http://tinad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0