Feberyra (?)

Tror jag lyckats alvedonera bort febern egentligen, men känns ju himla bra att skylla på febern om det skulle falla sig så att jag skriver något vrickat.

Nåja. Vilken jävla bajsdag. Tror att jag har alla symptom för två olika sjukdomar. Feber, illamående, muskelvärk, osv. Ja, det är alltså nu ni ska tycka lite synd om mig. Men inte längre än till imorgon. Imorgon ska jag må prima ballerina, stiga upp tidigt och ta igen allt plugg jag missat idag.

Sen har jag och Bea funderat på den där gamla sägnen om att om man har kortare ringfinger än pekfinger så är man gay (eller om det var tvärtom). Hursomhelst, jag kollade på Beas fingrar och sa bestämt att hon var gay. "Neeeeeeeej, det ÄR jag INTE!" skrek hon med panik i blicken. Haha, som om hennes fingeröde på något sätt skulle förändra hennes sexuella läggning.

Sen kom vi fram till att det nog var så att jag var gay, men det är ju dömt att misslyckas. Har blivit totalt spaningsbesatt sen jag flyttade till Uppis. "Titta höger", "aaaaaaahhhhhh", och "shit vad jävla fräsch han är" är fraser som uttrycks minst tre gånger när jag går på stan. Vet inte om det är Uppsala som odlar utomordentligt snygga killar eller om det är jag som sänkt kraven...något.

Hittade massa fina bilder på Beas dator, HAHA:Tina, 12 år, "spexar till det lite"


Underbar bild! Jag är The Grudge och Camilla gillar inte mig så värst!


Valborg 09, Sunkan var i krokarna. Ge mig igen! Snart så!
PRETTON! HAHAHAHAHAHAHA!


Ont om hunkar på Etage denna kväll! White Trash var bara förnamnet!


SÅ, nu har jag gjort min plikt som sjukling och bloggat en extra gång i brist på annat att göra. Hörshääj!

Kommentarer
Postat av: Eve

http://sv.wikipedia.org/wiki/Finger Hahah ;)

2010-02-27 @ 12:15:06
Postat av: B

Ungefär som när jag fick frågan om jag var ännu en Dolksyster det där.

2010-02-28 @ 22:00:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0