Allt ska sugas ut ur varje natt...

...ja allt ska sugas ut ur varje natt!

Winnerbäck, Stenegård, Järvsö, 29 juli, 18.00! Biljetter bokade, check! Kommer bli så jäkla kul! "Gud", du vet vad du ska göra, jag säger bara en sak: SOOOOOL!

Funderar lite över vem "Gud" egentligen är. Tror jag har en egen "Gud". Tror även att han är jävligt sur på mig. Placerar mig bredvid miffon som mmmm-ar sig igenom en hel tågresa, väljer att låta snö falla precis när man fått (typ) vårkänslor, osv osv osv. Jag & Bea diskuterade hur mycket "Gud" egentligen ser igår. Jag är stupsäker på att han råkade kolla bort den där gången när vi var lite olydiga på Å-kanten. Eller ja, han har nog kollat bort varenda gång vi har haft alkohol i blodet. Annars borde vi inte klarat oss såhär bra. Samtidigt känner jag att varje gång det händer något dåligt, då är det han som utdelar straff för våra synder. Han kommer att döda mig, alternativt göra mig invalid, döv eller blind. Eller allting. Jag bara väntar på att han ska beställa en buss som ska köra över mig framifrån för att sedan backa över mig så att jag känner mig ungefär som en ekorre.

Fast näe, jag väljer hellre att lyssna på Bea (för en gångs skull) i just detta fall. Hon uttryckte sig ju så fint när hon sa "Äh, det är nog ingen fara för oss ännu, han lät ju Hitler hålla på rätt länge".

Precis. Och vi är ju inga Hitlers direkt. Lite olydiga på fyllan kanske. Men inga Hitlers.

Apropå att min "Gud" är en han, det är KLART som korvspad att det är en hane. Hade man ju kunnat gett sig faan på. Karlar, liksom. Och angående "Guds" utseende (som jag minns diskuterades lite i min gamla blogg). Den här "Gud" som jag har, han ser nog lite ut som Hannibal Lecture tror jag. Men när jag är snäll (typ låter gamla tanter ta min sittplats på bussen), då ser han ut som Barbapappa. En stor, glad och jättegosig Barbapappa. DET NI!

Kom nu även på att den här "Gud", enligt allt jag skrivit i detta inlägg, nog är väldigt involverad i lokaltrafiken. Särskilt Uppsalas stadsbussar. Det är främst dem han använder för att straffa mig...helt övertygad om det.

Klart slut, hörshääj!

Kommentarer
Postat av: B

Nä, Hitler var ju ganska så mycket värre än oss!

2010-02-14 @ 15:20:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0