Utdrag ur gammelbloggen del 3 (olika)

24 feb 06
"Skön klass man går i. Förslag på vad vi ska göra som miniprojektarbete med hela klassen:
1. Föda upp kaniner
2. Skaffa en kyckling och se hur länge vi kan hålla den vid liv
3. Konkurerra ut HP och deras skolcafeteria
4. Konkurrera ut skolmatsalen
5. Slänga in MK2 i ett hus med LITE mat, filma allt och se vad som händer (min gissning är en hel del)
6. Sälja bullar och åka till Sandviken. En ganska bra idé iofs, men vi kom på att säkert inte många vill köpa bullar av MK2. Nån kom på idén att vi låtsas att pengarna går till välgörande ändamål.
Kommentar: En helt vanlig dag i min gamla gymnasieklass! Brainstorming var verkligen vår starka sida!

4 okt 06

"Nu är det bevisat att killar är från en annan planet, nånstans långt borta i rymden där det enda dom gör är att snusa, dricka öl, slåss & sparka på varandra samtidigt som dom skriker "COWABUNGA!" Alltmedan vi tjejer sitter på planeten Hudiksvall och filar naglarna och tänker att det är rätt synd på så fina rymdvarelser."
Kommentar: Ah, något har man lärt sig ändå... numera är det jag som snusar, dricker öl, slåss och sparkar och skriker "COWABUNGA!" som om det inte fanns någon morgondag. Vore för övrigt intressant att veta vem/vilka jag syftade på men har inget minne av det tyvärr! (Förresten, hur tänkte jag med nagelfilsliknelsen? Jag har aldrig filat naglarna!)

7 dec 06
"Jag & Johanna var hos LodisKaloudis med Gustav häromdagen och spelade fotbolls-tvspel. Det var riktigt kul, framförallt när Kaloudis skulle lära oss knapparna.
Lodis: Här är den första knappen, den passar man på.
Johanna: AHHHHHH! Vänta! JAG HÄNGER INTE MED!
Jävla stjärna. En knapp och Johannas hjärna är överhettad...
Kommentar: Inte så förvånande, Johanna innehade ca: 75 % av alla roliga citat i den citatbok jag troget förde under ca: ett år!


8 jan 07
(Sammanfattar jullovet)
"Annandagen var lite läskig, alla fyra Dolksystrar var ute tillsammans med kusin Becky. Först drack vi sjukt mycket drinkar hemma hos Jenny, sen stack vi till Radjos. Äldsta syster Linda blev uppmanad att jaga prickar på golvet (prickarna kom för övrigt från discolampan). Jenny skrek nått i stil med "Linda, snabbt nu! Du tar dom gröna, jag tar dom blå! SPRING!". Och sen sprang dom. Till det tomma dansgolvet och jagade prickar..."
Kommentar: Minns väldigt tydligt att Mimmis ex var DJ denna kväll och att han några dagar senare frågade mig vad i helvete det var jag & mina systrar sysslade med på dansgolvet egentligen...
25:e april 07
"Idag satt förövrigt hela MK3 (för en gångs skull) bänkad i hörsalen och skrev nationellt prov i svenska. Jag skrev en krönika om begreppet "ute och inne" och hånade sönder Ebba von Sydow. Det enda hon tänker på är sitt jävla pepparmintste som tydligen är grymt inne i New York (?) Men vi vill inte ha pepparmintste Ebba! Vi vill dricka SPRIT för helvete!"
Kommentar: Oj, hade glömt bort det. Sååå värt att skriva nationella om det! Önskar jag hade kvar uppsatsen så jag kunde visa Viktor (som äääääälskar Ebba!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0