Ur gammelbloggen del 2 (knark i Manchester)

Kommentar: Tre Dolkar i Manchester, England. Träffar en karl på krogen och följer med han och hans kompis på efterfest. Där Malla sedan gör en knarkrazzia?!

"26 mars 07
3 nights in Madchester

Efter matchen stack Karwan hem (han är nog lite för vek för en kväll med the Dolksisters), men Micke är ju huligan och har nog varit med om värre. Pimplade sprit. Inne i Manchester sa vi hejdå till Micke, för han tycker tydligen inte om klubbar (min gissning är att han föredrar sportbarer) och vi gick på Papparazzi. Drack öl & teqila och kände sedan att vi var redo för dansgolvet, där jag av nån anledning börjar snacka med nån Chris. Minns inte hur, men han var het iaf. Sen kommer hans "brorsa" och bjuder oss på sprit.


Blev askalas och får för oss att vi ska på efterfest på deras hotell. Vi hoppar in i en taxi med tre killar till. En var helt utvecklingsförstörd och gjorde inget annat än "HIGH FIVE". Pucko. Jag somnade typ när vi kom på hotellrummet, men enligt Malin gjorde jag annat? Ingen vet! Killarna frågar om vi vill ha kaffe och Jenny & Malin tackar ja. Killarna försvinner in på toaletten med kaffekokaren (som innehöll annat än kaffe, uppenbarligen) och till slut sparkar Malin in dörren. Där står de och snortar kokain. Alla vet ju vad vi tycker om droger. Jag låg typ halvt däckad och förstod ingenting när Jenny kastar skor på mig och säger att vi ska dra, och Malin gråter Lille Skutt-tårar. Så jag tar på mig skorna och springer för livet, som om det var nått jävla gatlopp i korridoren. Blir infångad av en vakt. Malin fortsätter sin teater och jag försökte sympatigrina lite men det kom inte några tårar :D Jenny skrattar mest och går ut och röker med "förövarna".

Vakten & hotellägaren vägrade ringa polisen (förmodligen tyckte de vi var störda, droger är ju inte helt ovanligt i Manchester). Jag var livrädd för Chris vid det här laget och skriker som en stucken gris så fort han kommer lite för nära. Allt detta medan turken försöker göra High Five med vakten :D I taxin hittar Malin en mobil i sin väska som vi inte vet hur den hamnat där och jag ringer Chris och säger att jag hittade mobilen på gatan. HAHAHA. Kom hem, däckade och förundrade oss över hur fan vi lyckas med allt!"Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0