Ur gammelbloggen del 1 (Dolksläkten på Finlandsfärja)

Kommentar: Släktfest på en finlandsfärja. DOLKfest på en finlandsfärja. Kommentarer överflödiga!

"20 feb 06

SLÄKTEN ÄR VÄRST!

Det kan jag verkligen intyga efter den här helgen. 9 Dolkar och annan släkt är egentligen 9 Dolkar för mycket på en båt, men kul har man!


Vi började dricka lite redan vid elva på förmiddagen. Men vi (de flesta) var bara lite glada och tog det relativt lugnt på bussen. Väl på båten var det andra bullar. Vi slängde in grejerna i hytten, gick och åt av världens godaste buffé (Peter var i himmelriket). Det var fri dricka så det blev en hel del öl & vin! 
Efter maten gick vi till taxfreen och köpte mer dricka. Jag passade även på att flirta med en hunk som jobbade där, mahahaha. Man tar chansen när man får den!

Nere i hytten började jag & syrran att pimpla öl, göra oss i ordning och lyssnade med ett halvt öra på Melodifestivalen. Sen gick vi till Jennys & mammas hytt intill, där halva släkten förfestade (andra halvan var i Anders & Mats hytt). På vägen till discot (och drinkarna) lyckades vi bli polare med killarna i hytten mittemot, jag träffade bland annat en Thomas från Värmland (jag som trodde att det bara är Göteborgare som säger "go" i varenda mening). Sen hamnade jag, Malin & Jenny i Roberts & Mickes hytt, där vi blev bjudna på supergroggar och turkisk peppar. Undra om det var där det slog slint för tre Dolksystrar? Mycket möjligt.

Resten av kvällen tillbringade jag så mycket tid på dansgolvet jag kunde. Jag & Jenny spelade luftgitarr och Thomas var impad av att jag både kunde sjunga OCH dansa. Tilläggas ska att han druckit en del öl ;P
Malin körde danstävling med sig själv och ramlade i genomsnitt 30 ggr på en timme och börja tokgrina för att hon kallat Linda för störd. Till slut gick till vår hytt och jag trodde hon skulle gå och lägga sig så att jag kunde gå därifrån. Men när jag efter en timme gick och kikade om hon levde satt hon med mobilen i handen samtidigt som hon var i full färd att måla ögonfransarna. Vilken normal människa gör det kl två på natten, samtidigt som hon gråter krokodiltårar?

Det var kvällen i stora drag, men det hände lite fler sjuka saker också: 
Micke checkade in livbåtarna och fascinerades av hur snabbt städerskorna bäddar sängar, två Dolkar i finalen i musiktävlingen dagen efter, den snygga taxfree-kilen visade sig vara finlandssvensk och vi hade en jättegivande diskussion (på finlandssvenska, givetvis. Jag hade ju till och med övat!) i baren, Jenny tömde ett glas vatten i min sko med ursäkten "nu gör det inte lika ont i foten", jag ringde Fredrik och frågade honom var mina släktingar var (bland annat mormor, som jag letat efter bakom bardisken fyra gånger), Malin tyckte jag var lik Jessica i Big Brother när jag gapade (!), efterfest i Thomas hytt med mammas kompis man som verkligen är norrländsk av sig - därav också vårt samtalsämne, som i en timme enbart handlade om älgjakt, älghundar och annat väsentligt som har med älgr att göra. 

Det var min helg det. Jag har då inget att klaga på, det är en av de bättre helgerna. Och ingen har sagt att vi är kloka.
Ha det bra. Puss!

PS. Priset i musiktävlingen var för övrigt en kryssning - var det tur eller otur att nån av Dolkarna inte vann? DS."


Kommentarer
Postat av: B

HAHAHAHA!

Karlskoga-Thomas?

"Jag har tittat på dig i taxfreen!"

Bakom bardiskar - hahaha!

2010-08-05 @ 22:17:53
Postat av: Tina

Yes, han ja! Och min finlandssvenska alltså...JAG DÖR! Har skrattat så att jag gråtit medan jag läst igenom allt! Fyfan alltså!

2010-08-05 @ 22:52:15
URL: http://tinad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0