Trött på all valpropaganda lika billig som reklam...

...ja vi vill ha ett bättre Sverige, åh fan!

Citat Lasse W. Och jag kan bara instämma. Tidigare idag på väg från ett möte i Gävle blev jag påhoppad av två olika "röstvärvare". Jag förstår att de vill synas och jag förstår att vissa som känner sig osäkra vad de ska rösta på (vilket jag gör i allra högsta grad) tycker att de är bra att de finns ute på gator och torg ifall man nu skulle få för sig att gå fram och ställa en fråga. Men när de på allvar blir SURA för att man inte vill stå och snacka politik under lunchrusning en vardag får de fan ta och ge sig!

Sitter på högskolan nu och ska strax bege mig för att prata med ansvarige för kreativt skrivande-kursen, har en massa frågor. Står fortfarande som reserv på halvfartsvarianten men är antagen till helfart, nu vill jag veta om det är möjligt att kombinera med heltidsjobb eller om jag kommer bli totalt utbränd då. Vill så gärna komma igång med skrivandet igen och det här vore en bra möjlighet. Får se vad hon säger!

Har även lyckats med bedriften att boka in ett till möte till idag så ska iväg senare på det. Sedan blir det lite tvätt-städdag hemma tror jag. Inte för att jag fattar varför. Imorgon anländer sis Malla till Uppsala och det kommer med all säkerhet se ut som en tornado på lördag igen när hon åkt härifrån. Men man får ju fan panik när lägenheten ser ut som en dysfunktionell grisstia.

Näe, upp och snacka med kursansvarige nu! Hoppas hon har tid för mig och mina 20 frågor. Hörshääj!


Förra gången Malla var här och hälsade på slutade i kaos, fast ett ganska
roligt sådant. Kanske jag mest tyckte det var roligt för att det var Malla
som stod för den större delen av kaoset, jag vet inte jag...Kommentarer
Postat av: malla

haha, vilken söt bild på oss :)

2010-08-31 @ 23:11:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0