Ställ mig inte i ett led, du får mig aldrig att stå still

Winnerbäck i torsdags i Järvsö: GRYYYYYYYYYYYYYYYYYM! Som vanligt. Bäst på hela kvällen, och det är inte så lätt att välja, var nog Ingen Soldat. Bland annat. Även de klassiska grymma låtarna; Dunkla Rum, Över Gränsen, Söndermarken, Elden, Hugger i Sten, m.fl m.fl m.fl! Men Ingen Soldat var ruskigt bra, tror jag inte hört den live förr och så hade han en skitsnygg skärm i bakgrunden med en manskör. Och så är det extraroligt att Delsbos finest, aka Johan Persson, på alla konserter jag varit på med Lasse drar ned så fruktansvärt mycket jubel, det är han ju lätt värd!

Även fredagen var grym. Fyllde ju år då så smörgåstårta i Nianfors och därefter Hudikkalaset på kvällen. Träffade massa folk man inte träffat på länge, alltid kul! Det riktigt ryckte i partynerverna! På lördag var det dags igen, för Linns & Thomas bröllop. Superfint och de var skitsnygga med världens gulligaste brudnäbb (Alice). Efter vigseln var det dags för middag & fest på bygdegården med god mat, lite tal, presentöppning och lek. Thomas skulle med förbundna ögon gissa vem som var hans frus arm. Den klanten trodde min var det. Ännu värre när Linn skulle gissa rätt på ben och valde sin pappa...ouch!

Nu är jag back in Uppis, rätt skönt faktiskt. Det tyckte jag inte igårkväll när jag satte mig på tåget, kom hem efter tolv. Fick en present av Eve, en bok som heter "Alla får ligga". Proppade ner den i en redan full påse för att få med den hem. Kom på det på tåget och tar upp den och börjar läsa. Den har blivit naggad i kanterna i påsen. Killen bredvid mig betraktar mig när jag sitter där och flinar för mig själv medan jag läser. Tittar på mitt ansiktsuttryck. Tittar närmare på boken och titeln. "Alla får ligga - strategier i förförelsekonst". Ser de naggade kanterna. Den ser välanvänd ut. Riktigt tummad. Och där sitter jag och flinar för mig själv och sticker näsan djupare ner i boken... Undra om det var därför han klev av redan i Söderhamn?
Nu ska jag ta mig ett bad, saknat det! Har jättemycket bilder som ni nog får vänta lite på eftersom USB-uttaget inte funkar på denna dator så jag kan inte föra över dem... Booooooooring! Hörshääj!

Kommentarer
Postat av: Eve

Hahahahah, visste väl att den skulle komma till användning!!!

2010-08-04 @ 16:54:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0