När hösten kommer och tiden gått för fort

Ibland tror jag på allvar att jag lider av aggressionsproblem. Nu har jag bråkat med både dator och tv i nästan en timme. De första fyrtiofem minuterna höll jag mig någorlunda lugn, sedan följde 15 inte riktigt lika lugna minuter (sparka i väggen och skrika, någon?)

 

Jag lånar ju Soffans dator och den fungerar alldeles utmärkt. Visste redan att USB-uttaget inte funkade, men det är ju inte så viktigt. Dock fick jag någon knäpp förra veckan och testade att stoppa i min gamla mp3 för att ladda den, det funkade prima! Halleluljah, tänkte jag. Idag tänkte jag föra över alla bilder jag tog under min två veckor långa Hudiktripp. Inte lika mycket halleluljah då... snarare die motherfucker die!

 

Och så har vi tv-n då, som för det första inte ens fungerar utan en ful jävla antenn vars utseende blivit ifrågasatt av varannan gäst i denna lägenhet. Det ser ut som en riktigt ful och malplacerad fläkt nämligen. Och som om det inte vore nog har den en millimeterprecis mottagning. Det vill säga, antennen måste stå på MILLIMETERN rätt om kanalerna ska funka. Förstår ni hur jävla svårt det är att hitta den där millimetern?! TEKNIK ALLTSÅ!!!

 

Nåja. Dagens damp avklarat. Annars rullar väl livet på som vanligt. Snart höst, snacka om att denna sommar gick i rekordfart! Nu är det jobb som gäller och så står jag i valet & kvalet om jag antingen ska plugga projektledning eller kreativt skrivande (halvfart) vid sidan av jobbet bara för kul. Projektledning ingår i Informatörsprogrammet kurser och verkar vara en bra kurs dessutom med en av mina favoritlärare från MKVC. Kreativt skrivande verkar också vara en förbannat rolig kurs. Lutar mer åt den senare, men eftersom jag gjorde en sen anmälan på den hamnade jag som reserv på halvfartsvarianten och det suger ju lite. Får se vad det blir.

 

Nu ska jag ta mig ett bad och sen se en film, upp och hoppa tjugo över fem imorrn, ska vara i Bromma lite tidigare för morgonmöte. Sen Uppsalajobb tisdag, onsdag och torsdag och på fredag har jag ett par möten i Gävle, ska bli himla kul faktiskt! Hörshääj!

 

 

Blir ungefär såhär galen på teknik, fast lite mer åt det arga hållet då...Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0