Mörkrädd?

Insåg idag hur töntig (men insiktsfull) jag är som efter att ha funderat på om det går någon Wallander eller Beck-film på fyran avfärdade det hela. Vet nämligen hur det brukar sluta! Och det var då min VUXNA sida kom fram.

 

"Nej Tina, det är ingen idé att titta på det själv för du blir så rädd och tror att maffian/mördare/våldtäktsmän på något underligt vis, trots låsta dörrar (som du dubbelcheckat 23 ggr), ska ha tagit sig in i lägenheten och kommer att döda/misshandla/våldta dig. Och om det nu INTE blir så, kommer du ändå ligga och vänta hela natten på dessa hemska människor som gömt sig i din lägenhet för att våldta, mörda och kanske stycka dig. Eller på en asiatisk unge som skrämmer skiten ur dig. För att du sett för många skräckfilmer du borde valt att inte se."

 

 

Jag är mycket mogen som inser mina begränsningar... Synd att jag ibland slinter lite utanför den mogna sfären för att adrenalinkicka mig med en skräckfilm (alltid i sällskap av andra dårar som oftast får tjata en stund, men ändå). Det är nämligen på grund av dessa slintar (och dårar) som jag fortfarande tycker att asiatiska skitungar är det läskigaste som finns. OBS! Icke att beblanda med asiatiska normala ungar. Det hänger liksom på uttrycket. Ser de onda ut - ruuuuuuuun fooooooor yoooooor liiiiiiiiiife!!!

 

 

Nu ska jag ta ett bad. Imorgon blir det Bromma för hela slanten och jag ska upp SVINTIDIGT och har ingen lust att tampas med varken mördare, våldtäktsmän eller asiatiska skitungar.


Hahahaha, den här bilden alltså... Man måste bara älska den!

Kommentarer
Postat av: B

Duktig du Tina :)

Och vad är det där för hysteriskt rolig bild? Tur att du var fin på den iaf.

2010-08-09 @ 00:35:34
Postat av: Sara

Kan bara säga att jag känner igen mig :P

2010-08-09 @ 18:03:01
URL: http://sarakeisu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0