Bloody Sunday!

Well, skönt att få sova ut iofs men varför är alltid söndag ångestdagar? Kan ju iofs vara vetskapen om att jag ska upp OKRISTLIGT tidigt imorgon som spökar.

 

Helgen har varit trevlig iaf! I fredags kom Beau så när jag kom hem från jobb i Gävle drack vi vin, snackade skit och gick sedan ut på BJ och dansade. Som vanligt en del stolpskott på BJ, inget nytt på den fronten... Igår satt vi hemma och kollade på film och snackade lite mer skit. Fortsätter väl på den banan ikväll, men först ska vi försöka få lite ordning på lägenheten som ser ut som ett slagfält just nu! Bea kom hem med ungefär femdubbelt så mycket packning som när hon lämnade den här lägenheten i början av sommaren. Men nu har vi nya gardiner och mattor och lite annat smått och gott.

 

Imorgon efter jobbet ska jag nog följa med Therese som jag jobbar med hem, hon ska göra nagelförlängning på mig. Blir ju jättespännande eftersom hon aldrig gjort det förut. "Jag tror att det KAN bli riktigt snyggt alltså!" Haha, bara att hålla tummarna för det då!

 

Även att det bor världens läskigaste unge i vårt kvarter som igår kom på Kitty med att fånga en fågel och helt sonika stod och skrek "SLÄPP! SLÄPP! SLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄPP!" utanför vårt vardagsfönster, jag höll på att dö av skräck när jag såg att det stod någon där. Idag var han där igen och sa inte ett ljud, han bara stod och kollade på Kitty som även hon verkade tycka att han var något obehaglig. Fan alltså, ibland funderar man ju lite över vad man bor i för jäkla kvarter. Fönstertittare, kärlekskranka gambianer som bankar på vårt fönster, läskiga ungar som stundtals verkar stumma samt en del grannar av tveksam karaktär. Jisses Christ.

 

Ska slänga upp lite bilder från sommarens Hudikvistelse i ett senare inlägg, men de bilderna ligger på Beas dator och jag orkar inte byta nu. Nåja! Nu ska jag försöka göra något vettigt, hörshääj!

 

Smakprov från Hudikvistelsen, alla fyra systrar Dolk på väg in mot krogen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0