Bad day!

Ingen bra dag idag! Hade ett möte idag som blev inställt EFTER att mötet skulle ha ägt rum... Irriterande eftersom jag var där men ingen kom, snacka om slöseri med tid! Har därefter tillbringat precis hela dagen i telefon.
Kitty var även vänlig nog att ta in en levande skata idag i lägenheten. EN SKATA! Förstår ni hur jävla stor dom är eller? De är ju nästan lika stora som kattfan själv! Den flaxade omkring och skrek nästan lika högt som mig. Försökte komma ut genom ett stängt fönster medan Kitty försökte boxas med den. Till slut fick jag ut den levande iaf, det räcker med en skata i denna lägenhet.
Det finns dock hopp om livet ändå! Imorgon är det ju en ny dag och för ett tag sen stod det en sjuuukt snygg kille i bar överkropp (!) utanför köksfönstret. Och senare ikväll ska jag joina Eve & co nere på GH:s sommarrestaurang och dricka en öl. Eve är nämligen här och hälsar på så jag har en tillfällig roomie till på fredag, då kommer Beau till Uppis igen!
Näe men om man skulle ta och göra sig lite mer presentabel inför kvällen kanske, ser ut som en liksäck just nu. Hörshääj!
Eve innan damsupén förra året!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0