Allt var bättre förr?

Haha! Jag bloggade ju på lunarstorm (!) under i princip hela min gymnasietid, och eftersom lunarstorm tydligen ska lägga ned bestämde jag mig för att spara ner alla gamla blogginlägg från 05 och framåt. Nu har jag suttit och läst igenom dem och garvat ihjäl mig. Min lunarblogg var ju såååå mycket roligare än den här bloggen och den på bloggis. Jag vet inte om det har att göra med att jag var en betydligt mer sjukare person då som inte censurerade någonting överhuvudtaget, eller om jag helt enkelt var bättre på att blogga när det enda jag gjorde på skolans håltimmar var att sitta vid datorn.

Hursomhelst, Gud vilken nostalgitripp! Alla sjuka fester man varit på med folk man knappt har någon kontakt med längre. Min gymnasietid bestod av min blogg att döma av detta:
- Skolan (där den mesta tiden verkar ha gått ut på att producera texter, vilket nog stämmer när jag tänker efter)
- Fester (gymnasiefester, hemmafester, slamp-fester och senare även krogen!)
- Måååååånga besök i Gävle hos SnyggMalin, vilket i sin tur ofta ledde till ännu fler fester och ÄNNU fler sjuka, roliga minnen.
- Min gymnasieklass fick oerhört mycket credd i bloggen ofta, för att det var en sån sjuk klass vilket jag kan stå fast för även idag. Snacka om att man längtar tillbaka till gymnasiet ibland!
Slänger upp några smakprov ur min gamla blogg i ett senare inlägg, jag lovar att de är värda att se, hahahaha! Hörshääj! (Återigen, ursäkta den störda styckeindelningen! Verkar som om det är denna dators fel att den blir helt fuckad, fråga mig inte varför...)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0