WHYYYY?!

Jag och Beau har kommit fram till att vi kanske inte vågar fira Valborg i helgen. Det händer nämligen helt sjuka grejer på Väktarg 60B för tillfället.

Det började igår med att Beau stod och stekte bacon och satte sig och tittade på tv en stund. Dock lite för länge, för efter ett tag flyger vi fem meter upp i luften när brandlarmet tjuter på tinnitusnivå. "Det är bara KOLBITAR kvar!" skriker Bea medan jag står i hallen och hoppandes försöker nå upp till brandlarmet för att stänga av det, vilket jag fick göra 3 ggr eftersom lägenheten såg ut som en bättre rökdykarövning.

Sedan skulle Bea fixa pajen (utan bacon) och ställer pajformen med deg och äggstanning och broccoli på spisen. Hon hade dock glömt bort att stänga av plattan tidigare så enligt Bea lät det såhär sekundera efteråt: "POFF!" så sprack pajformen, och "KSSSSSSSSSS" så rann äggstanningen ut över HELA spisen.

Idag börjar vi dagen med att jag ligger och vilar ögonen på soffan och Bea kollar på tv och plötsligt skriker "VAD HAR KITTY I MUNNEN???!" och sedan "DET ÄR EN RÅTTA!!!". Det var en mus, men lika läskigt för det. Jag & Bea flyger upp i fåtöljen båda två och vrålar som två idioter. Sedan tilltar vrålet ytterligare då vi inser att musjäveln lever och alltså pilar omkring i hallen medan Kitty försöker highfiva med den. PANIK! Slänger Kitty till Bea, som knappt kan hålla i den eftersom hon ju hittat en rolig polare, som nu ligger och trycker bland våra skor. Tar på oss diskhandskar och tar ut den, lägger den långt borta and it´s still alive. Ganska söt, nu när vi får tillfälle att titta närmare på den.

Fyra timmar senare släpper vi ut Kitty igen och hon är ute rätt länge, vi sitter i köket och äter och jag skämtade om att Kitty kanske skulle ta in råttan nu och lägga den i köket. 10 minuter senare travar Kitty in i hallen, MED MUSJÄVELN I MUNNEN! Släpper den på golvet och buffar på den med tassen, tycker förmodligen att hennes nye polare är skittråkig som vägrar highfiva, den gjorde ju det förut? Musen är stendöd. När jag & Bea börjar vråla igen blir hon lite förnärmad, tar musen i munnen och gömmer den under soffan. Vi får helt enkelt lov att ta ut den igen. Bea vill ha en begravning, jag tror att hon lider av tillfällig sinnesförvirring. Bea begraver den i komposten (säkert sjöng hon Den Blomstertid Nu Kommer för den också fast hon inte berättat det).

Ytterligare någon timme senare spiller Bea ut en liter kokande vatten över hela köksgolvet/arbetsbänken.

Vad ska man säga? HARD LIFE! Om veckan fortsätter i den här stilen kommer jag fan låsa in mig i mitt rum, plugga in ashög musik och inte röra mig utanför dörren förrän tidigast på söndag. Tänk er själv vad som kan hända med alkohol i kroppen om detta händer när vi är nykter!

PS! Undra vad våra grannar tycker om dagens musshow (haha, det där lät inte helt okej)? Kärringvrål som tilltar i "men...vi måste ju begrava den!" Haha, en syn för Gudarna...Kommer kattskrället hem med en sork nästa gång är det jag
som faller död ned!

Kommentarer
Postat av: B

För det första så spillde jag vattnet innan Kitty kom in, det var ju till pastan.För det andra så sjöng jag inte Den Blomstertid Nu Kommer. Jag sjöng Amazing Grace i mitt huvud. Jag hade ju inte kunnat sjunga högt, då hade ju grannarna trott att jag är galen!!För det tredje, "...dagens musshow"? Hahaha, låter helt stört! Undrar om det påminner något om en pingpongshow? Eui, nu gick jag för långt.

2010-04-27 @ 00:05:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0