Virvlande dårar och dansande änglar?

Förutom att ordet "änglar" är det ord som kanske beskriver mitt och Beas tillstånd allra sämst igår...! Dagen började med storhandling i Gränby och sedan hade vi bestämt att vi skulle käka taccos, dricka lite bubbel och sedan gå på Norrlands på deras klubb "Walk this way". Sagt och gjort.

"Walk this way" är en hiphopklubb, och kvällen till ära spelade några som hette "Mofeta & Jerre", har ingen aning om vilka de är men de var där, de spelade och de vrålade "STUDSA UPPSALA!!!" till publiken. Jag kände mig ungefär lika malplacerad som ett ökendjur i havet. Men Bea studsade på som en studsboll och sen såg vi inte så mycket mer av bandet eftersom vi gick ut och rökte och träffade några lirare som vi satt och yrade med. Träffade även en gammal Forsa-bo som jag i princip aldrig snackat med, men som vi ropade på för glatta livet just igår för att bli räddade undan en halvkonstig situation där jag bland annat påstod att en kille "måste ha gått en charmkurs i Finland". Den där stackars Forsa-bon måste ju tyckt att vi var något bänga i huvudet...

Gick in oh shakade igen till vad som faktiskt var helt okej musik (bandet hade gått av då). Tömde i oss drinkar och öl för glatta livet, vilket kanske är anledningen till att kvällen blev helt jäkla störd. Efter att ha dansat till stängning och jag gjort bort mig för en stackars utsatt vakt gick vi vidare med våra nya följeslagare. Gick på Bullit men jag & Bea fick inte komma in för att det var 23. Kände mig ungefär 12 år gammal, i synnerhet eftersom de aldrig nekat oss där tidigare.

Gick istället på Pitchers, drack en öl och tog en taxi till en väldigt skum efterfest. Jag satt mest och tjafsade i baksätet och på efterfesten fortsatte jag på den stilen. Grymt fin lägenhet men en solklar ungkarlslya. Såg en naken karl (!) glida förbi i hallen och tänkte "vad FAN är detta". Men rätt roligt var det ju onekligen.

Klockan åtta imorse stapplade jag & Bea hem, en inte så jättelång promenad men den kändes som två mil i högklackat... Var helt uppe i varv och bestämde oss för att titta på Bridget Jones och dricka cola och skratta hysteriskt åt kvällen. En timme senare ligger jag stenad i soffan...

Det var typ allt i stora drag, något censurerat. Fattar inte hur fan vi lyckas med allt egentligen, blir ju alltid såhär när vi två går ut själva. Idag har vi varit lika slöa som sniglar, ska väl kika på film och äta onyttigheter nu tänkte vi. Hörshäääj!


Innerst inne är vi ju egentligen sjukt pretto. Såklart.

Kommentarer
Postat av: B

"Tycker DU att jag är söt?!"

Hahahahahahaha!

2010-04-25 @ 13:58:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0