Världens längsta helg!

Vilket nödvändigtvis inte behöver vara något dåligt. Men jäklar vad vi sysselsatt oss för att inte bli utgångssugen. Och jäklar vad bra det gick, för en gångs skull. Kärringkväll i fredags med fläskfilé, dammsugning, rödvin och Så Ska Det Låta. Haha, jag skrattar ihjäl mig när jag hör hur det låter...

Igår hyrde vi fyra (!) filmer för att hålla oss sysselsatta hela dagen, och idag har det varit så fint väder att vi suttit på uteplatsen och läst och haft Kitty ute. Käkade till och med middag ute, gött! Våren är på G i Uppis, och ingen är gladare än jag för det!

Till veckan blir det dock hårdkörning. Har en massa vetenskapliga artiklar om bloggar att gå igenom för att se om de lämpar sig som bakgrund för min uppsats. Hoppas på finväder så man kan sitta ute och läsa! Vi ska ju även låta Kitty the Maniac börja vara ute själv i veckan. Kommer ju vara helt hispig då, men det ska väl gå bra. Haft henne ute med koppel (som jag inte bryr mig om att hålla i, hehe) flera dagar i sträck nu så hon har nog koll. Bea är livrädd att hon ska blir 'kattnappad', men allvarligt, om någon 'kattnappar' henne lär dom släppa henne utan krav på lösensumma illa kvickt. Den katten är förvisso väääääääldigt söt men när hon sätter den sidan till kan hon driva vilken hårdhudad människa som helst till vansinne!

Jaja, nu ska jag dra mig. Får se hur det går med att somna ikväll med tanke på att jag sov sjukt länge imorse. Hörshääj!

SNART ÄR DET SISTA APRIL IGEN!


Kvalborg, sjukt glada efter Movits uppträdande på GH! (Båda var det,
Bea försöker bara öva upp ett riktigt bra retarded-face)


Sångaren fångad på bild av Beau...


Ekoparken på Valborgsförmiddagen, Sunkan var på besök och kommer
på besök även i år, grymt!


Vääääldigt varmt ute, så varmt att denne okände herre kände för att
ta av sig tröjan...


1:a maj-firande hos oss, sedan var vi ut på vad jag tror kan ha varit ÖG!
Gänget här ser ju för övrigt sjuuuuuuukt taggade ut. Not.


...men det råddes det bot på!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0