Seriösa Tina...

...har faktiskt spenderat några timmar på EP idag för att försöka på ett fint sätt formulera ett svar på kritiken jag fick på PM:et. Blidde bra till slut iaf, tur det. Nästa vecka ska jag köra lite hårdkörning. Hade tänkt åka till Nianfors/Hudik tis-fre och åka tillbaka med mina systrar som ska hit nästa helg. Men kom på att jag har en bok som kommer att komma under tiden jag är borta och som jag väldigt gärna vill ha utläst till fredag. Så blir nog kvar till torsdag bara. Ska leta reda på en gammal gymnasieskolbok som jag kanske kan ha lite användning för, samt en snablans CD-skiva till min skrivare som vägrar fungera utan den. BAH.

Nu håller jag på och tvättar och läsa igenom bloggarkiv för de bloggar jag ska kika närmare på. Det är lite av ett evighetsarbete kan jag tala om. Har gått igenom ett år och det har tagit sin lilla tid kan jag säga!

Annars har jag kikat lite på stan med Beau samt mött upp min lilla Grek för att ge honom gästkortet. Upptäckte då att de byggt om hela stationen (var ju nästan en månad sen jag var där sist) och att det visserligen är jättefint men lite halvkrångligt att hitta när det är helt nytt. Blev även påhoppad av en SSU:are som blev lite sur för att de såg att jag knycklat ihop en flyers hon gett till mig några minuter tidigare.

Blir tidig säng ikväll, imorgon invaderas huset som bekant av lite partypeople som ska fira Kvalborg med pompa och ståt. Vill egentligen gå på Timo Räisänen som spelar på Smålands, men kommer nog vara så in i helskotta med kö att vi nog skippar det och går på GH istället. Där spelar Nääk, har fruktansvärt dålig koll på honom. GH kör alltså hiphopklubb, jag märkte ju i fredags att det inte är så dumt ändå, HAHA.

Nu måste jag till tvättstugan, hörshääj!


En av de bilder jag ser som mest psycho ut på tror jag, checka in ögonen
och den halvöppna retarded-munnen. I bakgrunden myser sis M & L.
Barca 08!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0