Påskhelgen

Vill bara börja med att uttrycka min påskliga åsikt. Jag är INTE troende, så jag firar det knappast av religiösa skäl. MEN, man kan fråga sig varför jag firar det överhuvudtaget? Jul, fine. Jul är mysigt. God mat. Påsken erbjuder samma mat, problemet är att man fortfarande inte hunnit smälta julmaten så den känns något...överflödig.

Kom iaf fram till varför jag firar påsk. "Fira" innehåller precis som det låter festligheter, och vem fan tackar nej till en fest liksom... Gjorde en favorit i repris och firade storslaget i Empas (aka Emil) stuga, som vanligt med smärre incidenter. Började dricka alldeles för tidigt, åt alldeles för sent, blev alltför utsatt på ölspelet och vad resulterar detta i? Konstiga fyllesms, fajter med Viktor & Chrille, Zlatan-diskussioner, samt ett pissljummet karbad där jag, Eve, Rasmus & Pär inser storheten i just det pissljumma. Efter bastun är det ju mkt skönare med ett pissljummet bad än ett kokhett, resonerade vi. Eftersom de andra inte badade med oss utgår jag från att de inte var av samma uppfattning.

I veckan blir det uppsatsarbete, ska försöka boka in ett handledarmöte i slutet av denna vecka eller i början av nästa. Klarade fan exuppgiften på förra delkursen, ett under eftersom jag var säker att jag skulle få rest. Fick till och med lite beröm, halleluljah!

Hursomhelst, här kommer bilder från långfredagen i Emils stuga!


Empa & Vickan


Alla har gaddat ihop sig mot mig i ölspelet och både Eve & Empa
tycker uppenbarligen att det är HYSTERISKT roligt. Skitkul, hörrni.


MarkieSnarkie filosoferar, Ekkis ser nöjd ut!


Soffhäng med Soffan...hohohoho!


Soffan med ny kamera!


Här kanske det började spåra...


Jag hade hysteriskt kul...


...till skillnad från Viktor. Kan bero på min dunderspark på hans
smalben efter ett smärre slagsmål om min mobil!


Sen följde en lång, utdragen Zlatandiskussion. Här är jag och
Emil levande exempel på "konsten att titta på den andre som
om han är helt jävla dum i huvudet"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0