Huvudvärken from hell!

Alltså, tror min kropp strejkar, på grund av vad har jag dock ingen aning om. Har ju varit lugn som en filbunke i flera veckor nu känns det som. Hursomhelst har jag haft ont i huvudet sedan igår eftermiddag, och det sitter fortfarande i och har inte gått över helt någon enda gång trots att jag tagit alvedon två gånger! Och det skummaste är att det bara gör ont i högra tinningen typ, så fort jag reser mig eller lutar mig eller rör mig överhuvudtaget så hugger det liksom till. Annars sitter huvudvärken bara där och molar litegrann liksom. Frågor på detta? Analys av sjuksyster Linda, tack...

Annars då... annars har jag väl gjort några tappra försök till plugg. Plöjt igenom någon bok, läst lite artiklar, osv. Ska sätta mig ikväll och fila på exakt vinkel, för den kommer konstig nog inte flygande till mig själv. Damn it. Känner mig noll inspirerad, hoppas på bättre lycka nästa vecka.

Nu ska här städas, lägenheten ser ut som något ur en skräckfilm efter att monstret svept fram och knipit den näst sista överlevande (en klarar sig alltid ju). Imorgon ska jag plugga ytterst lite och sedan ägna mig helhjärtat åt att förvandlas till ett trailortrash. Amen.

Är kattvakt åt Rubis-Pubis också, han är ju söt och sådär, men jävligt skum. Igår klättrade han upp och balanserade högst upp på toalettdörren och visste sedan inte hur han skulle ta sig ner. Dessutom är han så himla musklig och liksom...bufflig. Och när han jamar låter han lite som om att han har en kråka i halsen. Som om han nååååågonsin skulle lyckas fånga en kråka liksom. No shit. Slutsatsen: söt men dum.

Hörshääj!


7-9 maj kommer mina tre kära systrar hit. Rolig bild detta förresten.
Vi ser verkligen ut som 4 freakade Nianforsbor!


Kommentarer
Postat av: sis J

Jag hatar verkligen det kortet!

Är datumet klart nu alltså?, det blir iaf fint det!

Hörs Häj!

2010-04-15 @ 18:24:28
Postat av: Tina

Ja, inte vet jag, Malla hade ju tagit ledigt? Så I guess so!Haha, kortet som är sååå stiligt!

2010-04-15 @ 20:05:01
URL: http://tinad.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja, vi åker väl då.. men ni får bjuda mig för idag fick jag elräkningen från hell :( analysen från sjuksyster blir alltså att du skulle ha en ännu värre huvudvärk om du hade fått en elräkning på sisådär 5000 kr, var nöjd med den skallebank du har!!

2010-04-16 @ 21:08:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0