Grumlig hjärna

Har suttit vid datorn och stirrat i typ fem timmar idag. Helt sjukt ansträngande för mina stackars små ögon som troligen kommer implodera inom kort! Nåja, satt iaf på EP och gjorde lite nytta, mailade min uppsatshandledare bland annat. Hon bor tydligen i Visby, så det kommer vara ganska svårt med möten, osv. Men mail funkar ju också, som hon uttryckte sig. Klart det gör det, men frågan är om min inkorg kommer att implodera den med... Nåja, hon verkar bra och vettig och det är ju huvudsaken. Frågan just nu är hur fan jag ska välja en bra vinkel på min uppsats!

Nog om uppsatstjat nu (men förebered er på mycket av den varan den närmsta framtiden) Vet ni vad? Det är vår i Uppsala! Den enda snön som finns kvar är den som ligger i högar efter allt snöskottande, annars är det heeeelt bart. Det är även VARMT ute, och ibland kommer till och med den där stora gula cirkeln fram på himlen. TJOHO! Vem fan behöver uppåttjack när man har väderomslag...! (Eller nedåttjack för den delen, när det är vintern som gör sig påmind)

Men eftersom det är vår lär jag ju leta reda på en lämplig vårfling också. Jag & Bea har diskuterat vikten av att ha en vårkärlek, vårfling eller åtminstone ett vårligg. Helt klart på prioritetslistan, kom vi fram till...

Nu tycker jag att jag har pluggat tillräckligt idag, så jag funderar faktiskt på att lägga mig i badet med min Läckberg-bok. Apropå det var jag även en sväng på Stadsbibblan idag. Jag borde fan få en guldstjärna av dem, lånar så mycket böcker där och trakasserar deras informationsavdelning att jag borde stå för åtminstone en tiondel av all deras utlåning! Fast ja, vad är tacken för det? JO, att man måste BETALA för en kasse att bära hem alla böcker man lånat... Otack är världens lön!

Hörshääj!


Nästa fredag är det damsupé! Temat är "trailortrash", UNDERBART!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0