Ett fullkomligt kaos?

Idag kom Kitty in med ännu en mus. Död från första början denna gång, tack och lov. Men det hindrade inte mig och Bea från att återigen hoppa upp i fåtöljen och skrika som två pårökta kärringar. Återigen begravde vi musjäveln i komposten. Får väl se när hon hittar en ny... vi har kommit fram till att 2/8 av en musfamilj förmodligen är mördade nu. Av Kitty. Undra vad MusPosten skriver om detta? Tror ni mössen har ett eget Aftonbladet? Nu kanske alla små möss får rumsarrest av MusPosten.

Okej, är lite trött om det inte märks. Samtidigt har jag haft en överskottsenergi som heter duga idag, synd att jag inte utnyttjade det och pluggade järnet... Mötte istället upp Tessan på stan. Kikade lite, lunchade, skvallrade. Jag & Tessan har lätt VM-medalj i skvaller. Sen köpte jag ett par korta jeansshorts som jag suktat efter som nu var nedsatta med 30%, GÖTT! Oj, modebloggsvarning där...

En annan av dagens viktiga aktiviteter var alkoholinhandlandet till Kvalborg, Valborg och 1:a maj. Tredagars fest i helgen, halleluljah, eller nått. Som sagt, vet aldrig hur denna vecka kommer fortsätta med tanke på starten... Nåja, handlade upp halva Systemet iaf, den andra halvan tog Beau. Kommer inte bli nådigt i helgen med andra ord! På torsdag kommer Eve, Mimmi, Sunkan & Emma och så ska även min favoritgrek LodisKaloudis komma, han ska dock sova hos sin brorsa men vi kommer säkert ses, blir ju grymt det här! En massa galningar och sprit kan ju bara sluta bra. Eller i total misär.

Tog även världens längsta bad som jag aldrig ville kliva upp från. Upptäckte det fina med att ligga på mage i badet. Såg förmodligen helt jävla stört ut, men värt att testa. Blev nämligen lite rastlös och låg och plaskade som en annan fyraåring. Helt klart underskattat!

Nu har jag fan surrat på länge. Helt klart värdelös på korta inlägg... Hörshääj!


Cool utan sol, helt klart. Skönt också att jag är i princip blond.
Eller iaf så ljushårig jag nu kan bli med hjälp av solen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0