De ska va' husvagn!

I fredags var det som bekant dags för damsupé med trailortrashtema. Mimmi kom ÄNDA från Hudik för att vara med i detta nöje, och Julie åkte ÄNDA (!) från Flogsta för att kunna vara med och styla oss, hon är tydligen trailortrashexpert. Dock var hon inte med på middagen, det var ju lite synd. Men fyyyyy faaaan hur vi såg ut!

Vi kom på att vi tre var som en liten familj - Mimmi var en alkoholiserad jättebitter husvagnsmorsa som gjorde allt hon kunde för att fortfarande var "hipp", Bea var hennes sextonåriga gravida dotter som tatuerat in sin pojkväns namn "Conny" på armen. Själv var jag mostern Yvette - the best a man can get, helt oförmögen att behålla en karl längre än fem minuter. Tror aldrig jag känt mig så in i hellskotta slampig! Trash är bara förnamnet, jag hade tassavtryck i urringningen!

När vi kom blev vi tilldelade "husvagnar", och dem man delade husvagn med var ens lagmedlemmar. Bland annat var vi hos en spåtant, byggde upp ett tält så fort som möjligt, sköt luftgevär på ölburkar/ballonger, tände en eld så snabbt som möjligt samt shoppade på Ullared - för så mkt som möjligt men inte över 100 kr. Mitt lag vann tyvärr inte, men hela poängen med det hela är ju att uppehålla sig vid dryckesstationerna. Även om det var misstänkt mycket som var väääääldigt utspätt, och det kanske var lika bra...

Middagen var helt OK, vi åt grillad duva med JD-sås till huvudrätt. Stora torgets roadkill, månne? Nåja, det var faktiskt hyfsat gott. Killarna klädde ut sig till något Kiss-liknande och höll en liten "konsert" som underhållning, det blev lite drag då, så till den grad att en av tjejerna kände att hon ville stagediva!

Efter middagen var det 04-släpp, en hel del folk strömmade dit och vi tillbringade precis hela kvällen på dansgolvet, grymt kul! Dock hade våra fötter gett upp så vi åkte hem i hyfsad tid. Tror jag är för gammal för att härda ut till 04, jäkligt sällan det hänt kan jag säga!

Här kommer några få bilder, fler kommer när jag orkar föra över Beas från hennes dator. Slänger upp lite andra mobilbilder i ett nytt inlägg! Hörshääj!


Pepp innan vi uppenbarade våra underbara nunor på GH. Såg först nu
att även Kitty sneakat in sig, jäkla linslus!Mimmi - bitter. Bea - pubertal.En tjej i mitt & Mimmis lag skjuter luftgevär. Hon var också fejkgravid
kvällen till ära, det var visst inte bara Bea som tänkt den tanken! Sjukt
sexig träningsoverall på lekansvariga killen också, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0